Masterclass

Als sportvoedingsdeskundige en orthomoleculair adviseur geef ik ook masterclasses (online of op locatie) voor sporters. In 1 tot 1,5 uur tijd neem ik sporters (en eventueel ouders) mee in het belang van gezonde voeding.

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen:

  • Wat is dagelijkse gezonde voeding
  • Herstel na training
  • Beter slapen
  • Maag- en darmgezondheid
  • Verzuring
  • Een combinatie van bovenstaande

 

Eén-op-één

Het is ook mogelijk om één-op-één te sparren over specifieke cases. Heb je een sporter die ondanks het keurig uitvoeren van alle trainingen nauwelijks vooruit komt? Een sporter die goed op zijn voeding let, maar toch geen gewicht kwijtraakt? Een sporter die zijn voedingspatroon graag wil verbeteren? Samen kunnen we, al dan niet met de sporter erbij, de casus bespreken en kijken waar we progressie kunnen boeken op voedings- en suppletie vlak.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op!

De voedingstips en adviezen van Stimulusz zijn praktisch goed uitvoerbaar voor de wielrenners die ik begeleid. Lenneke houdt daarbij rekening met de trainingsbelasting, maar ook met de thuissituatie waarin een sporter zich bevindt. Hierdoor kunnen sporters vaak met kleine aanpassingen al veel winst halen in hun dagelijkse voeding. Hierdoor verbetert de lichaamssamenstelling en wordt het voor coachees bijvoorbeeld iets gemakkelijker om spiermassa aan te komen wanneer dat het doel is. 
 
Ook zie ik bij een aantal coachees het herstelvermogen en daarmee de belastbaarheid verbeteren. Hierdoor is de kans op overtraining kleiner en kunnen coachees meer trainingsarbeid aan.
Kortom; Stimulusz helpt mij om mijn coachees op een duurzame manier te begeleiden waarbij coachees handvaten krijgen om hun voedingspatroon structureel te verbeteren! 
Cees-Jan van der Zweep

Coach, Improove Coaching