Wat meet een biotensor?

14/09/2021

Afgelopen zaterdag (11 september) stond voor mij in het teken van de biotensor. Uhh, de wat? Ik hoor het je denken.

De biotensor.

De biotensor is een instrument dat je op vele verschillende manier kan inzetten. Het werkt op basis van energetische trillingen, oftewel energie. De filosofie van de energetische geneeskunde is dat alles een eigen frequentie heeft. Zoals er geluid uit een radio komt wanneer je deze op een bepaalde frequentie afstemt, heeft alles in het leven een eigen frequentie, een eigen energie. Denk hierbij aan vitaminen, mineralen, virussen, bacteriën, schimmels, je organen en je cellen op zichzelf.

Zoals hierboven ook omschreven heeft alle materie een eigen energetische frequentie, ook wel trilling genoemd. Matchen de frequenties van de verschillende onderdelen (bijv. vitaminen, schimmels of Lyme) niet met de frequenties van jouw lichaam, dan kan ik op basis van jouw klachten en verhaal een oorzakelijk verband leggen en samen met jou gaan werken aan de oplossing dan wel vermindering van jouw klachten.

IMG_20210914_094003_391

De biotensor werkt echter niet alleen op fysieke klachten. Ook emoties kan de biotensor oppikken en daarmee ook het bewustzijn en het onderbewustzijn combineren. Want wat wij op bewustzijnsniveau denken te weten en rationeel beredeneren, kan compleet anders zijn dat dat ons onderbewuste ons wil vertellen.

Het is dan ook een enorm gevoelig instrument dat je kunt gebruiken om te communiceren met je onderbewustzijn, die vaak veel meer weer dan jij met je bewustzijn kan bevatten. Alle vragen die je met ja of nee kunt beantwoorden kan je stellen, behalve vragen die gaan over iets wat in de toekomst gaat plaatsvinden. De toekomst is namelijk van zoveel factoren afhankelijk, dat dit onmogelijk te meten is.

Wat kan je zoal meten met de biotensor?

  • Vitaminen en mineralen status
  • (over)gevoeligheid voor voedingsmiddelen
  • Welke supplementen goed bij jou passen
  • Testen van aanwezigheid van eventuele parasieten, schimmels of virussen
  • Eventuele belemmerende overtuigingen die jou parten spelen en die we kunnen ombuigen
  • Bodyscan om energie toe te voegen of af te voeren en het lichaam in balans te brengen
  • Geopathie als wateraders en aardstraling neutraliseren
  • Straling van apparaten meten
  • Onderliggende oorzaken zoals bijvoorbeeld een bepaalde emotie of stress inzichtelijk maken
  • Chakra’s in balans brengen

Kortom, de biotensor is enorm veelzijdig en een echte aanvulling op mijn werkzaamheden als orthomoleculair adviseur om snel en effectief voedingsmiddelen, supplementen en mogelijke oorzaken te meten. Op die manier kunnen we na afloop van het 3 maandentraject direct kijken welke suppletie nog nodig is, welke voeding wel weer kan of juist nog niet en waar we nog mogen finetunen.

Mijn naam is Lenneke, ik ben 33 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Son en Breugel, Noord-Brabant. Het is mijn missie om sporters op een gezonde manier naar goede prestaties te begeleiden. Voldoende eten, het lichaam voeden in plaats van enkel vullen. Ik heb roofbouw gepleegd op mijn lichaam. Met de juiste kennis was dat niet nodig geweest.

Lees meer: