fbpx

06 12 41 11 89

lenneke@stimulusz.nl

Het meest uitgebreide traject. 6 maanden gaan we samen aan de slag met het verbeteren van jouw gezondheid! Je hebt behoefte aan het uitgebreid in kaart brengen van je klachten en wensen en langere begeleiding bij het veranderen van jouw voedingspatroon en leefstijl.

Het power up traject bestaat uit de intake en 6 vervolgconsulten.

Hoe ziet het level up traject eruit?

Voorafgaand aan het eerste consult (1 uur) ontvang je van mij een intakeformulier en een voedingsdagboek. In het voedingsdagboek houd je 3 dagen lang bij wat je eet en drinkt. Uiterlijk 1 week voor het eerste consult stuur je deze retour.

Tijdens het eerste consult bespreken we je huidige situatie, wat je graag wil verbeteren en hoe je hier een goede start mee kunt maken. Je krijgt dus direct al een eerste advies!

Naar aanleiding van het eerste consult stel ik een persoonlijk advies voor je op, welke je binnen 2 werkdagen na het eerste consult per mail ontvangt zodat je er thuis mee aan de slag kan.

Iedere 3-4 weken hebben we een vervolgconsult van een uur (6 in totaal). Na het 4e vervolgconsult vul je nog een keer een voedingsdagboekje in, om met het nieuwe voedingsdagboek bij de hand verdere verbeteringen door te voeren.

Gedurende het traject kan je tussendoor al je vragen stellen via Whatsapp.

Kosten voor dit traject zijn 600 euro.


Liever een ander traject volgen?


Eerst even kennismaken? Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan!