fbpx

EMB VIP Traject

Voel je weer jezelf en sta vol energie in het leven!

Je heb al een tijd last van vage klachten en van de energieke, vrolijke persoon die je ooit was is weinig meer over. Je herkent je zelf niet meer en het allerliefste wil je je ‘gewoon’ weer jezelf voelen. Je vraagt je af of dit ooit nog goed komt.. Het antwoord hierop is in de meeste gevallen JA!

Waarschijnlijk ben je al meerdere malen bij de huisarts geweest met je klachten en krijg je te horen dat je er maar mee moet leren leven. Of het zit tussen je oren, zoals dat zo mooi gezegd wordt. Vaak is niets minder waar. Uit zowel mijn eigen ervaring als vanuit mijn praktijk zie ik dat veel klachten op te lossen dan wel te verminderen zijn. 

Zelf ben ik daar het levende bewijs van. Van de wereld aan kunnen, fanatiek sporten en vol ambitie veranderde ik in een dood vogeltje dat de deur niet meer uit durfde. 

Inmiddels sta ik weer midden in het leven, ben ik vrolijk en geniet ik van de grote én de kleine dingen! Dit alles heb ik bereikt door op de juiste manier mijn leefstijl aan te passen.  Dat gun ik jou ook! 

Wellicht heb jij je al neergelegd bij je klachten en denk je dat dit het is. Of wil je wel wat doen om het te verbeteren, maar weet je niet waar je moet starten. 

Hoe dan ook is het mogelijk om vele (vage) klachten op te lossen dan wel te verminderen, mits je bereid bent je leefstijl aan te passen. Tijdens het EMB VIP traject ga je aan de slag met voeding, suppletie, beweging en ontspanning.  

 

Denk hierbij aan klachten zoals:

  • Vermoeidheid, futloosheid
  • Burn-out of overspannenheid (overprikkeld, bijnieruitputting, angst- en paniek klachten)
  • Darmklachten (buikpijn, obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel, prikkelbare darm)
  • Maagklachten (denk aan maagzuur)
  • Allergieën en voedselintoleranties
  • Hormonale klachten, denk aan stemmingswisselingen, PMS
  • Bloedsuikerschommelingen (insulineresistentie, diabetes type 2)
  • Slaapproblemen
  • Huidproblemen
  • (Terugkerende) candida infecties

Nog even voorstellen…

Ik ben Lenneke, 33 jaar en in 2018 raakte ik op mijn 30e burn-out. Dat was wel even een momentje. Ik riep namelijk altijd dat ik niet begreep dat mensen het zover lieten komen.. Die woorden heb ik inmiddels teruggenomen 😉 Sterker nog, ik begrijp het inmiddels heel erg goed. 

Mijn burn-out was een flinke leerschool. Ongeveer 1,5 jaar heb ik besteed aan enkel mentaal herstel en vergat ik eigenlijk het fysieke herstel. Ik stond er niet bij stil dat mijn lichaam ondersteuning nodig had om überhaupt te kunnen herstellen. Ik dacht dat als ik rust nam, het lichamelijk wel goed zou komen. Dus focuste ik op mijn mentale gesteldheid.

Toch bleef ik weinig energie houden, bleef ik slecht slapen en bleef sporten een te grote belasting. Hoe kon dat nou? Ik zorgde voor voldoende ontspanning, vermeed ’s avonds alle schermen, ging op een vast tijdstip naar bed. Waarom stond ik nou nog steeds moe op en viel ik overdag bijna in slaap? 

Toen ik mijn lichaam op de juiste manier ging ondersteunen met voeding, met suppletie veranderde dit. Ik gaf mijn lichaam letterlijk wat het nodig had, en langzaam maar zeker keerde mijn energie terug. Ik kreeg weer zin om dingen te ondernemen, ik werd langzaam maar zeker weer mezelf. 

Daarom geloof ik heilig in de kracht van voeding en suppletie. In de juiste ondersteuning van je lichaam om jouw klachten de baas te worden.

Ik heb de eerste 1,5 jaar dat ik klachten had gedacht dat ik vooral een mentaal probleem had en dat ik zo mijn paniekaanvallen op moest lossen. Verschillende psychologen en therapieën heb ik gehad. Deze trajecten waren zeker waardevol, begrijp me niet verkeerd. Ik heb er heel erg veel van geleerd zelfs, de kans gekregen om een aantal zaken te verwerken en vergemakkelijken én ik leerde met een aantal dingen beter omgaan. Het mentale plaatje is zeker ook een belangrijk onderdeel van herstel.

Toch herstelde ik maar niet. Logisch eigenlijk, want een burn-out (dat was mijn klacht) is niet alleen een mentaal probleem. Het is net zo goed een fysiek probleem. Je lijf is ‘op’, je hebt alle mogelijkheden benut om zo lang mogelijk door te gaan. Aandacht besteden aan je fysieke herstel, door jezelf op de juiste manier te voeden, te zorgen dat je beter bestand bent tegen stress, veranderingen, etc is dan ook echt onderdeel van het totale herstelproces. 

Hetzelfde geldt voor vele andere klachten, zoals hierboven beschreven. Je leert te begrijpen hoe je lijf reageert, gaat signalen herkennen en je begrijpt beter hoe je klachten zijn ontstaan én wat je er aan kunt doen!

Hoe ziet het VIP Traject eruit?

Als je kiest voor het VIP traject dan gaan we samen 3 maanden gericht aan de slag met jouw gezondheid. Je leert o.a. welke voeding voor jou geschikt is, hoe jij je gezondheid kunt ondersteunen en ook hoe jij de juiste keuzes kunt maken. Kortom, we besteden aandacht aan een duurzaam herstel

Dit is wat het programma inhoudt:

✨ Intake van 60 minuten, inclusief afname EMB test + vetzuurmeting. (week 1)

✨ Wekelijks vervolgconsult van 45 minuten om jouw voortgang te bespreken (week 2, 3, 5 t/m 12)

✨ Uitslag bespreken van jouw EMB test en vetzuurmeting (60 minuten) (week 4)

✨ Eind consult van 45 minuten (week 13)

 

 

Als voorbereiding op de intake vul je een uitgebreide vragenlijst in + de Bravermantest + een voedingsdagboekje van 3 dagen. Deze documenten stuur je uiterlijk 2 dagen voor je intake retour. Op deze manier krijg ik vast een goed beeld én kan ik me goed voorbereiden om jou direct van tips te voorzien tijdens de intake.

 

Na afloop van het consult in week 4 krijg je een uitgebreid adviesrapport met de volgende informatie en advies:

✅ Samenvatting van jouw klachten + doelstelling

✅ Voedingsadvies

✅ Suppletieadvies

✅ Beweegadvies

✅ Advies overige factoren

 

Daarnaast krijg je:

💫 E-book: De psoas spier: tril de stress uit je lijf 

💫 E-book: het belang van een juiste ademhaling

💫 E-book met gezonde recepten

💫 Format maaltijdplanner

💫 Richtlijn met informatie over koolhydraten, vetten, eiwitten en smaakmakers, inclusief handige linkjes

💫 Gedurende jouw traject kun je onbeperkt jouw vragen stellen via mail; op maandag t/m donderdag 14:00u krijg je binnen 24 uur antwoord

Na afloop van het traject:

💫 Heb jij allerlei gezonde gewoontes aangeleerd

💫 Heb jij meer energie

💫 Weet je hoe je kunt ontspannen

💫 Heb je het vertrouwen dat je helemaal gaat herstellen

💫 Heb je kennis van de juiste voeding voor jouw gezondheid

💫 Verdwijnen je klachten steeds vaker naar de achtergrond tot ze helemaal verdwenen (of verminderd) zijn

💫 Heb je een overzicht van gezondere voedingskeuzes

💫 Lukt het je weer steeds vaker om te genieten van het leven

💫 Slaap je beter en word je uitgerust wakker

Mag ik je helpen om met jouw klachten af te rekenen?

De investering voor bovenstaand traject is 997 euro (incl. BTW)

Worstel jij al een tijdje met (vage) klachten en ben jij er klaar voor om gericht met je herstel aan de slag te gaan? Zet dan nu de eerste stap op weg naar herstel!  Plan een gratis online kennismakingsgesprek in!

Len plant