Wat probeert jouw lichaam jou te vertellen? 

Is dat een vraag waar je al ooit bij stil hebt gestaan? Of ben je het normaal gaan vinden dat klachten onderdeel zijn geworden van jouw dagelijks leven? Denk hierbij aan vermoeidheid, burn-out klachten, hormonale klachten of darmproblemen. Je hebt ze nu eenmaal al jaren, dus heel gewoon toch?!

Wat als ik jou nu vertel dat je je daar niet bij neer hoef te leggen? Dat er voor veel klachten mogelijkheden zijn om tot een oplossing te komen, dan wel ze te verminderen.

Ik droom dan ook van een wereld waarin niet elk probleem wordt opgelost door een pilletje of maar geaccepteerd moet worden omdat het erbij zou horen. Droom jij met me mee en kom je samen met mij in actie om jouw klachten bij de bron aan te pakken?

Kies voor een aanpak waarbij we samen de oorzaak gaan achterhalen om jouw klachten duurzaam op te lossen in plaats van symptomen te bestrijden of te accepteren.

Heb je klachten als:

doctor iconVermoeidheid, futloosheid

doctor iconBurn-out of overspannenheid (overprikkeld, bijnieruitputting, angstklachten)

doctor iconDarmklachten (buikpijn, obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel, prikkelbare darm)

doctor iconMaagklachten (denk aan maagzuur)

doctor iconAllergieën en voedselintoleranties

doctor iconHormonale klachten, denk aan stemmingswisselingen, PMS

doctor iconBloedsuikerschommelingen (insulineresistentie, diabetes type 2)

doctor iconSlaapproblemen

Dan is het EMB traject wat voor jou! Middels de EMB krijgen we goed inzicht in wat er speelt en waar we mee aan de slag kunnen om jouw klachten te verbeteren!