fbpx

Reviews

Ben jij benieuwd wat anderen van hun massage vonden? Dat lees je hier!

Maartje: “Na langere tijd thuis werken tijdens de Corona crisis, had ik enorme last van m’n rug. Een slechte stoel, een bureau dat niet op hoogte afgesteld kon worden en te lang zitten waren waarschijnlijk de oorzaak van mijn klachten. Toen ben ik één keer bij Lenneke geweest om mijn rug te laten masseren. Alles zat vast… Na de uitgebreide massage heeft ze ook nog samen met mij wat oefeningen gedaan, die ik thuis ook kon doen. Met slechts één massage ben ik in korte tijd van mijn rugklachten af gekomen. Je merkt dat Lenneke haar vak serieus neemt en het met passie uitoefent. Ze weet wat ze doet, en kan je echt van je klachten af helpen. Indien nodig stuurt ze je door naar een specialist. Maar ook als je geen klachten hebt kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Volgende keer kom ik zeker weer terug!”


Henny: “Magische handen? Ze bestaan echt! Onlangs ben ik 2x bij Lenneke geweest met verschillende klachten (rug en bil/heup) voor een sportmassage. Bij beiden was ik na 1 behandeling klachtenvrij. Chapeau!”


Annabelle: Lenneke is een zeer betrokken massage therapeute. Ze weet heel goed de pijnlijke spieren te vinden ;-). Haar massage blijft dan ook een paar dagen door werken waardoor mijn spieren weer zin hebben om lekker te sporten. Een aanrader dus!