fbpx

JuvaPower: ondersteun je lever en darmen

JuvaPower: ondersteun je lever en darmen!

Al tijden was ik op zoek naar een product dat mijn gezondheid een extra boost kon geven én direct wat extra vezels kan toevoegen aan mijn voedingspatroon. Vele verschillende producten heb ik geprobeerd, waaronder de Green Juice van Superfoodies en de Supergreens van Vitakruid. Beiden zijn fantastische producten, begrijp me niet verkeerd. Echter, waar ik bij beiden tegen aan liep waren de suikers in het product. Bij de een o.a. van bananenpoeder, bij de ander o.a. van maltodextrine. Voor het gemak schaar ik al deze poeders even onder de noemer “Greens”.

Nu wil het zo zijn dat ik nog niet zo lang geleden (eindelijk! Na 3 jaar..) heb afgerekend met Candida in mijn darmen. En candida houdt heel erg van één ding: suikers. De greens met maltodextrine viel dus af. Ik heb het overigens wel geprobeerd, maar echt lekker ging ik er niet op. De greens met bananenpoeder was voor mij hetzelfde verhaal.

 

Toen ik een tijdje geleden voor het eerst startte met Young Living viel mijn oog meteen op de JuvaPower, want wat bleek: geen suikers in hun poeder! Whoehoeee! Vrij snel heb ik de JuvaPower dus besteld, en het is een fantastisch groentepoeder complex verrijkt met essentiële oliën om de lever te ondersteunen en met een reinigende werking van het lichaam. Per 7,5 gram poeder heeft het namelijk maar liefst 2 gram vezels. Het was dus precies waar ik naar op zoek was!

Inmiddels heb ik de JuvaPower een klein maandje in gebruik en ik vind het fantastisch! Het is een groentepoeder, maar eigenlijk is “Greens” niet het juiste woord. Het is namelijk een rood drankje, haha! Naast dat je het op kunt lossen in water, kan je de JuvaPower ook over je maaltijd strooien, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat nog niet geprobeerd heb.

Is het vergelijkbaar met de eerder genoemde Greens? Op basis van de ingrediënten niet, de ingrediëntenlijst is namelijk compleet anders. Echter wel in de ondersteunende werking die de verschillende producten bieden.

JuvaPower in een notendop:

💚 Rijk aan antioxidanten

💚 Ondersteunt de lever

💚 Ondersteunend voor de darmreiniging

💚 2 gram vezels per portie van 7,5 gram

💚 Bevat essentiële oliën die werking versterken

💚 Geen suikers

6

Do I need to say more? Ik denk het niet. 🙂  Een fantastische aanvulling op een gezond voedingspatroon met fantastische eigenschappen!

Wil jij nu ook JuvaPower bestellen? Stuur me dan hier een bericht en ik neem contact met je op!

*Let op! JuvaPower of andere Young Living producten zijn niet bedoeld om ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen.