Wat is een EMB test?

25/11/2022

Heb je last van vage klachten waar je regulier niet uitkomt? Is je bloed regulier gecheckt en is alles ‘goed’, terwijl jij aan alles voelt dat dat niet zo is? Dan is het tijd om verder te kijken! De EMB bloedtest geeft veel inzicht in de prioriteiten die er zijn om jouw specifieke klachten te verminderen.

De EMB kan worden ingezet bij klachten als:

 • Vermoeidheid, futloosheid
 • Verzuring
 • Slecht herstel
 • Darmklachten (buikpijn, obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel, prikkelbare darm)
 • Maagklachten (maagzuur)
 • Allergieën en voedselintoleranties
 • Hormonale klachten
 • Bloedsuikerschommelingen
 • Slaapproblemen
 • Burn-out of overspannenheid (overprikkeld, bijnieruitputting, angstklachten)
 • Huidproblemen

  Afname van de EMB test

  De EMB bloedtest neem je in principe zelf thuis af, met behulp van een instructievideo. Via een vingerprik vang je wat druppels bloed die je daarna naar het laboratorium stuurt. Daar gaan ze voor je aan de slag en analyseren ze je bloed door middel van Levend Bloed Analyse en een energetische analyse. 

  De bloedtest levert hele mooie inzichten op wat er op dat moment de belangrijkste prioriteit heeft in jouw lichaam, zodat we gericht aan de slag kunnen met het oplossen van jouw klachten.

   

   

  Geen klachten, toch een APK?

  Heb je geen vage klachten, maar wil je weten hoe het er voor staat en waar je nog zaken kunt optimaliseren? Dan is de EMB ook een hele mooie tool. Je auto breng je jaarlijks weg voor de APK, zo kan je deze bloedtest zien als APK voor je lichaam.

   

   

   

  Aan de slag!

  Op basis van de testuitslag maak ik een uitgebreid adviesplan om jouw gezondheid te verbeteren en het zelf herstellend vermogen van je lichaam aan te spreken, zodat we duurzaam verbeteringen door kunnen voeren.

  Om te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat met je EMB uitslag plan ik ná het bespreken van je adviesplan altijd nog een vervolgconsult. Uit ervaring weet ik dat het anders gemakkelijk weer naar de achtergrond verdwijnt en dat zou zonde zijn. Volgende week, dan begin je echt. Of je snapt een parameter toch niet zo goed, gaat google-en en verzand in allerlei goedbedoelde mogelijke adviezen die eigenlijk net niet van toepassing zijn op jouw situatie. Dat wil ik voorkomen door nogmaals met je af te spreken.

    

   De EMB bloedtest geeft je o.a. inzicht in de volgende parameters:

   drop iconVrije radicaal belasting

   drop iconLeverbelasting

   drop iconDarmverstoringen

   drop iconParasietbelasting

   drop iconZuur-base balans

   drop iconB12-status

   drop iconVitaminenpanel

   drop iconMineralenpanel

    

   drop iconToxische belasting

   drop iconVirale belasting

   drop iconBacteriële belasting

   drop iconElektrosmog

   drop iconGeopatische stress

   drop iconInsulineresistentie

   drop iconStress parameters

   Samen klimmen we naar de top!

   Wil jij met mij aan de slag om jouw gezondheid te verbeteren? Plan dan een gratis online/telefonisch kennismakingsgesprek in of maak direct een afspraak via onderstaande button.

   Disclaimer: De adviezen die worden gegeven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld voor vitamine B12 kan er een regulier normale waarde zijn, terwijl deze EMB test een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging of verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoeken en adviezen naar aanleiding van de EMB bloedtest vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

   Mijn naam is Lenneke, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Son en Breugel, Noord-Brabant. Het is mijn missie om sporters op een gezonde manier naar goede prestaties te begeleiden. Voldoende eten, het lichaam voeden in plaats van enkel vullen. Ik heb roofbouw gepleegd op mijn lichaam. Met de juiste kennis was dat niet nodig geweest.

   Lees meer: