Heb je last van vage klachten waar je regulier niet uitkomt? Is je bloed regulier gecheckt en is alles ‘goed’, terwijl jij aan alles voelt dat dat niet zo is? Dan is het tijd om verder te kijken! De EMB bloedtest geeft veel inzicht in de prioriteiten die er zijn om jouw specifieke klachten te verminderen.

De EMB bloedtest kan worden ingezet bij klachten als:

 • Vermoeidheid, futloosheid
 • Verzuring
 • Slecht herstel
 • Darmklachten (buikpijn, obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel, prikkelbare darm)
 • Maagklachten (maagzuur)
 • Allergieën en voedselintoleranties
 • Hormonale klachten
 • Bloedsuikerschommelingen
 • Slaapproblemen
 • Burn-out of overspannenheid (overprikkeld, bijnieruitputting, angstklachten)
 • Huidproblemen

De EMB bloedtest neem je in principe zelf thuis af, met behulp van een instructievideo. Via een vingerprik vang je wat druppels bloed die je daarna naar het laboratorium stuurt. Daar gaan ze voor je aan de slag en analyseren ze je bloed door middel van Levend Bloed Analyse en een energetische analyse. 

De bloedtest levert hele mooie inzichten op wat er op dat moment de belangrijkste prioriteit heeft in jouw lichaam, zodat we gericht aan de slag kunnen met het oplossen van jouw klachten.

Heb je geen vage klachten, maar wil je weten hoe het er voor staat en waar je nog zaken kunt optimaliseren? Dan is de EMB ook een hele mooie tool. Je auto breng je jaarlijks weg voor de APK, zo kan je deze bloedtest zien als APK voor je lichaam.

Op basis van de testuitslag maak ik een uitgebreid adviesplan om jouw gezondheid te verbeteren en het zelf herstellend vermogen van je lichaam aan te spreken, zodat we duurzaam verbeteringen door kunnen voeren.

Om te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat met je EMB uitslag plan ik ná het bespreken van je adviesplan altijd nog een vervolgconsult. Uit ervaring weet ik dat het anders gemakkelijk weer naar de achtergrond verdwijnt en dat zou zonde zijn. Volgende week, dan begin je echt. Of je snapt een parameter toch niet zo goed, gaat google-en en verzand in allerlei goedbedoelde mogelijke adviezen die eigenlijk net niet van toepassing zijn op jouw situatie. Dat wil ik voorkomen door nogmaals met je af te spreken.

Samen gaan we aan de slag om jouw gezondheid en sportprestaties te verbeteren!

De EMB bloedtest geeft je o.a. inzicht in de volgende parameters:

drop iconVrije radicaal belasting

drop iconLeverbelasting

drop iconDarmverstoringen

drop iconParasietbelasting

drop iconZuur-base balans

drop iconB12-status

drop iconVitaminenpanel

drop iconMineralenpanel

 

drop iconToxische belasting

drop iconVirale belasting

drop iconBacteriële belasting

drop iconElektrosmog

drop iconGeopatische stress

drop iconInsulineresistentie

drop iconStress parameters

Disclaimer: De adviezen die worden gegeven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld voor vitamine B12 kan er een regulier normale waarde zijn, terwijl deze EMB test een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging of verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoeken en adviezen naar aanleiding van de EMB bloedtest vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

 

Het traject omvat:

Gedurende het hele traject mag je me ál je vragen over voeding, suppletie en je klachten stellen via Whatsapp, zodat je niet hoeft te wachten op het volgende consult. Op maandag t/m donderdag krijg je binnen 24 uur antwoord. Ik adviseer je om hier zo veel mogelijk gebruik van te maken, zodat je zoveel mogelijk leert over voeding en na 3 maanden zelfstandig aan de slag kunt!

Liever niet online?

Wil je liever niet online? Dan kan je aan huis terecht in Budel of Son. Mail of bel me dan even voor opties om een datum af te spreken.

Samen klimmen we naar de top!

Wil jij met mij aan de slag om jouw gezondheid te verbeteren? Plan dan een gratis online/telefonisch kennismakingsgesprek in of maak direct een afspraak via onderstaande button.

De kosten voor het traject zijn 397,00 euro. Hiervoor krijg je:

 1. Intake + EMB lab analyse. Tevens krijg je direct de eerste tips om mee aan de slag te gaan (60 min, week 1)
 2. Vervolgconsult + persoonlijk uitgebreid adviesplan (60 min, week 5)
 3. Vervolg consult 2: bijsturen waar nodig (week 13 à 14)
 4. Eindevaluatie: per mail hebben we contact hoe het gaat en kijken we waar we nog de puntjes op de i mogen zetten (week 18)

Overigens kan je me gedurende jouw traject al je vragen stellen. Op maandag t/m donderdag krijg je binnen 24 uur antwoord.