fbpx

Top! Jouw aanvraag is gelukt! Binnen enkele minuten ontvang jij het e-book in jouw mailbox!

Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis e-book. Kom alles te weten over de invloed van de neurotransmitters dopamine, serotonine en GABA op jouw burn-out klachten. Binnen enkele minuten ontvang je het e-book in je mailbox.

Omdat je dit e-book hebt gedownload geloof ik dat jij er naar verlangt om beter in je vel te zitten  en écht gemotiveerd bent om met je gezondheid aan de slag te gaan.

Daarom wil ik je een aanbieding doen: Door middel van een verdiepingssessie van 1,5 uur (online) kan ik jou helpen om inzicht te krijgen in jouw neurotransmitters, je direct persoonlijke tips meegeven én na afloop ontvang je een rapport van mij met daarin de belangrijkste aandachtspunten en jouw persoonlijk advies.

Onderdeel van deze verdiepingssessie is de Bravermantest waarmee jij inzicht in de 3 belangrijkste neurotransmitters bij burn-out en hoe die er bij jou voor staan.* Met dit inzicht kan jij nog gerichter aan de slag met jouw eigen herstel!

Wanneer je voor de verdiepingssessie kiest krijg je binnen enkele minuten de Bravermantest toegestuurd. Deze test kun je op je gemak maken (dit kost 15-30 minuten) en een online verdiepingssessie inplannen. Wacht niet langer en ga direct aan de slag met je gezondheid!

Betaal nu slechts 97,00 euro! 

Dit levert de verdiepingssessie je op: 

Gericht inzicht in jouw aandachtspunten voor wat betreft je neurotransmitters: welke neurotransmitters zijn uit balans en hoe je dit kan herstellen

Tips voor voeding, ontspanning en beweging om jouw neurotransmitters in balans te brengen

Een analyse van de Bravermantest in PDF, inclusief jouw persoonlijke tips. Een document dat je er in alle rust bij kunt pakken en na kunt lezen waar en wanneer je maar wilt.

Herken jij je in het volgende:

 • Je wil je zo graag weer jezelf voelen, vol energie en zonder angsten of zorgen op pad. Dingen doen zonder dat je bang bent dat je overprikkeld raakt omdat het toch nog te druk of teveel voor je was
 • Je worstelt met burn-out klachten als vermoeidheid, paniekaanvallen, slecht slapen en moe wakker worden.
 • Je wil ontspannen maar hebt het gevoel continu aan te staan
 • Je drinkt koffie om de dag door te komen
 • Je hebt het gevoel dat je niet meer op je lichaam durft/kunt vertrouwen
 • Je bent bang dat je je altijd zo blijft voelen
 • Je hebt regelmatig de gedachte: zie je wel, het wordt niet beter.. Is dit het nu?
 • Je wil heel graag heel snel herstellen, waardoor je steeds terugvalt

Vraag nu de online verdiepingssessie aan en krijg meer inzicht in jouw neurotransmitters* zodat je gericht aan de slag kan. Nu voor 97,00 euro

Herkenbaar?

Tijdens mijn burn-out kreeg ik o.a. last van angst- en paniekaanvallen, was ik enorm vermoeid en lag ik hele nachten wakker. Dit had een aantal oorzaken, waarbij een aantal gebeurtenissen uit het verleden verwerkt dienden te worden. De stress werd daardoor stukken minder, maar lichamelijk leek ik maar niet te herstellen. Uiteindelijk kreeg ik dankzij orthomoleculaire therapie inzicht in o.a. mijn neurotransmitters. Ik bleek grote tekorten te hebben in mijn neurotransmitters, wat dus ook flink bijdroeg aan mijn angsten, mijn vermoeidheid en mijn slecht slapen. Het betekende ook dat de aanmaak ervan ergens in mijn lichaam spaak liep.

Niet zo gek, gezien mijn voorgeschiedenis van veel stress, veel sporten en veel te weinig eten (anorexia atletica). Ik had simpelweg niet de juiste bouwstoffen om neurotransmitters aan te maken.  

Zo vielen er ineens een heel aantal dingen op hun plek. Ik raakte gefascineerd en ik was verbaasd. “Waarom weet niemand dit?” is een vraag die ik mezelf zo vaak heb gesteld. En ook “waarom doen we in Nederland nog zo weinig met deze kennis?”.

Ik besloot dan ook om een positieve bijdrage te leveren aan het verspreiden van deze kennis en ging zelf orthomoleculaire therapie te gaan studeren.

Inmiddels heb ik de volgende opleidingen afgerond:

 • Orthomoleculair adviseur basis
 • Orthomoleculair adviseur gevorderd
 • Sportmassage
 • Mindful Cycling instructeur (gericht op ademhalingstechnieken en mindfulness)

Dit levert het op wanneer je aan de slag gaat met jouw persoonlijke advies:

 

✅ Je voelt je weer jezelf

✅ Meer energie

✅ Minder last van angst- en paniekaanvallen

✅ Beter begrip van jouw eigen lichaamsprocessen

✅ Beter naar je lichaam kunnen luisteren

✅ Weten wat voor voedingspatroon bij jou past om jouw burn-out herstel te bevorderen

✅ Je komt weer lekker in je vel te zitten

✅ Betere nachtrust

*Geen enkele bepaling kan de neurobiochemie volledig weergeven. De antwoorden op de vragen in de Bravermantest geven patronen weer van gedrag, gevoelens en gedachten, die direct zijn verbonden met de neurotransmitters in het brein. De “natuur” van een persoon is de combinatie van persoonlijkheid, geheugen, aandacht, en fysieke gezondheid. Deze bepaling is het eerste meetinstrument die al deze gebieden bepaald.