Ondersteun jouw gezondheid en prestaties met dit basispakket afgestemd op duursporters

Als sporter vraag je veel van je zelf, dat betekent ook dat je je lichaam veel mag (moet) geven om iedere keer opnieuw prestaties te leveren, maar ook om op de lange termijn gezond te blijven. Dat begint bij gezonde voeding, maar vaak is dit om allerlei redenen helaas niet meer genoeg. 

Of je nu recreatief sport (meer dan 3x per week 45 minuten of meer intensief sporten) of op hoog niveau met je sport bezig bent, het is en blijft belangrijk om je lichaam te ondersteunen met de juiste producten.

Helaas zie ik in de praktijk veel sporters die goedbedoeld vitamines en mineralen aan willen vullen, maar helaas producten kopen die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Daarom heb ik dit pakket aan basissuppletie samengesteld. Producten die je als sporter met een gerust hart kunt nemen.

Onthoud: supplementen vervangen NOOIT een gezonde leefstijl / gezonde voeding. Ze zijn een aanvulling op een gezonde leefstijl en op gezonde voeding.

Onderstaande beschreven doseringen zijn doseringen voor volwassenen!  

Disclaimer: gebruik je medicatie of heb je gezondheidsproblemen? Overleg dan altijd met je arts, dit is je eigen verantwoordelijkheid! 

Basissuppletie

Omega 3
Gezond voor hart, brein en ogen. Wat mij betreft HET supplement dat het meest onmisbaar is.
Het ondersteunt soepele celwanden. Hoe soepeler je celwanden, hoe beter je voedingsstoffen op kunt nemen en afvalstoffen af kunt voeren. Daarnaast draagt het bij aan een goede werking van het immuunsysteem en een evenwichtige hormoonbalans.

Dosering: 10 ml per dag 

Bestellen kan hier

B-vitamines
Onmisbaar voor de energieproductie. Als duursporter verbruik je hier veel van! Daarnaast ondersteunt het je zenuwstelsel. 

Dosering: 1/2 tot 1 tablet per dag, afhankelijk van de intensiteit en frequentie van je trainingen en je voedingspatroon.

1 potje is goed voor 90-180 dagen.

Kosten:  €38,46 per potje van 90 tabletten

Mineralen
Steriel zeewater dat qua samenstelling het dichtst in de buurt komt van onze eigen vochtbalans. Daardoor worden de mineralen snel opgenomen in het lichaam en vormt het een mooie basis voor de duursporter. 

Heb je last van een hoge bloeddruk, hart- of nierproblemen of volg je een zoutarm dieet? Dan is dit product niet geschikt voor jou. 

Dosering: 10ml op nuchtere maag, dan doe je 100 dagen met 1 fles. 

Kosten: € 61,02

Magnesium
Mijn alltime favoriete magnesium.  Ondersteunend voor meer dan 300 processen in het lichaam, waaronder de spieren, de energiehuishouding en je slaap. 

Neem 1-2 tabletjes per dag, bijvoorbeeld in de ochtend en avond bij de maaltijd.  

Kosten zijn €22,77. Met een pot doe je 1 maand. 

Vitamine D/K
Jouw beste vriend tijdens de maanden met een ‘R’ wanneer de zon niet sterk genoeg is om vitamine D via de huid aan te maken. 
Onmisbaar voor o.a. sterke botten en tanden en het immuunsysteem. 
2 druppels per dag is normaliter voldoende om de vitamine D spiegel die je in de zomer hebt opgebouwd te onderhouden. 

Druppel op je vinger, oplikken en houd de vloeistof even in je mond voordat je het doorslikt. 

Gebruik je bloedverdunners? Dan is dit supplement niet geschikt voor jou. Neem 

Kosten zijn €41,89 en met een flesje doe je 8 maanden 

Kosten 

De kosten variëren per product en staan omschreven bij de afzonderlijke producten hierboven, inclusief hoe lang je met een product doet bij normale / geadviseerde inname.
Bovenstaande prijzen zijn inclusief 10% korting. 

Let op: de genoemde doseringen zijn voor volwassenen. Wil je je kind ondersteunen of heb jij vragen over bepaalde producten of doseringen of zoek je bijvoorbeeld een vegan alternatief voor de visolie? Neem dan hier contact met me op.

Via onderstaand formulier kan jij je bestelling plaatsen. Je kan zelf aangeven welke producten je wil bestellen door de vakjes aan te vinken en het aantal dat je per product wil bestellen. Per mail zal je binnen 1 werkdag een betaallink ontvangen voor de producten. 

Nogmaals: gebruik je medicatie of heb je een bepaalde aandoening of ziekte? Overleg dan ALTIJD eerst met je arts, hier ben ik NIET verantwoordelijk voor. De mogelijkheid bestaat dat een supplement effect heeft op de werking van medicatie, daarom is het goed dit vooraf te checken!

 

B-Active complex

BiOcean

Acti-Mag Tabs

DK-Mulsion

8 + 14 =

Door op bestellen te klikken zet ik deze bestelling voor je klaar en krijg jij binnen 1 werkdag een betaallink op het opgegeven mailadres. Na betaling wordt de bestelling verzonden naar het opgegeven adres. Controleer of je je adres juist hebt ingevoerd! Met deze bestelling support je niet alleen jezelf en je gezondheid, maar ook mij. Dankjewel daarvoor!